Kontingentregler gældende for Vojens Håndboldforening (VHF) og Team Haderslev-Vojens (THV):

Håndboldsæsonen varer 10 måneder og går fra 1. august til 31. maj.

For at være spilleberettigede medlem af VHF eller THV, skal der være betalt fuldt kontingent senest 1. september. Ved indmeldelse senere skal det være senest 2 uger efter første træning dog senest inden første officielle kamp man deltager i.

Ved indmeldelse efter 1. januar betales halvt kontingent.

Tilbagebetaling af kontingent ved ønske om at stoppe i VHF eller THV før sæsonafslutning kan som udgangspunkt kun imødekommes hvis;

1. En skade forhindrer en spiller i at spille resten af sæsonen.

2. En spiller fysisk flytter fra kommunen, så transporttiden bliver urimelig.

3. Det efter en konkret vurdering af bestyrelsen anses for at være rimeligt.

Punkt 1 og 2 skal dokumenteres af spilleren.

Punkt 3 kræver en argumenteret ansøgning.

Ved tilbagebetaling af kontingent udregnes det i forhold til hvor lang tid der er gået (påbegyndte måneder) af sæsonen.

Der kan aldrig tilbagebetales mere end halvdelen af kontingentet. Ved udmeldelse eller skade efter officiel turnerings afslutning, kan der ikke tilbagebetales kontingent uanset begrundelse.

Nyt fra Klubben

Få de seneste opdateringer på Facebook

Følg os her