Jeg har været børnetræner i VHF fra 2000 til 2004.
I 2001 blev jeg valgt ind i bestyrelsen og i marts 2003 blev jeg valgt som formand.
Jeg har været med i arbejdet med PåskeCup fra 2003 og i 2008 overtog jeg posten som stævneleder.

E-mail: vibse.lautrup@gmail.com

Jeg er 48 år, og bliver i daglig tale kaldet Vibse :-). Jeg bor sammen med Asger og har to drenge – Kasper på 19 år og Mikkel på 16 år.

Bestyrelse
Tlf. 3190 9776
Jeg har aldrig selv spillet håndbold, men da mine 2 drenge alligevel var i hallen for at spille håndbold, kunne jeg ligeså godt påtage mig at yde frivillig arbejde som bestyrelsesmedlem, dette har jeg så gjort i de sidste 5 år.

Michael Drejer
Mail: nygade20@hotmail.com

Jeg er 50 år, og har gennem flere sæsoner trænet vores fantastiske u 10 og u 12 piger.
Er til daglig logistikansvarlig, og bruger ellers meget af min fritid i hallerne.
Har 2 efterhånden store piger, hvor den yngste har spillet i VHF.
Jeg sidder i bestyrelsen og sportsudvalget, og er involveret i skolehåndbold.
Mit navn er Morten Kongsted Gregersen, er 25 år og bor i Vojens.
Jeg har spillet håndbold i VHF i cirka 9 år, og har været træner i 3 år. Forinden har jeg spillet et par år i Sommersted, i deres børne rækker.
Christian Frandsen

Tlf. nr. 2287 8110
E-mail: frandsen.9@hotmail.com

Jeg er 20 år, og arbejder til dagligt som mekaniker og bor iVojens.
Jeg er selv aktiv spiller i klubben og har været det i 13 år, på nuværende tidspunkt på Vojens Herre senior hold, der udover har jeg også tidligere været træner. Jeg startede med at have U-14 piger sæsonen 2011/2012, derefter havde jeg U-16 piger sæsonen 2012/2013. Jeg har nu valgt at prøve kræfter med bestyreles arbejde, og er nyvalgt til bestyrelsen.

Kasper Pedersen
Tlf. 2288 9340

Har spillet håndbold igennem mange år, spiller lige nu senior hvor jeg også er hjælpetræner.
Jeg har sat i bestyrelsen i 3 år, og har nu også taget udfordringen op med at være formand for sportsudvalget. Jeg er aktiv hjælper på stævnekontoret til påskecup.

Sportsudvalg
Michael Drejer
Mail: nygade20@hotmail.com

Har 2 efterhånden store piger, hvor den yngste har spillet i VHF.
Jeg sidder i bestyrelsen og sportsudvalget, og er involveret i skolehåndbold.
Christian Frandsen

Tlf. nr. 2287 8110
E-mail: frandsen.9@hotmail.com

Jeg er 20 år, og arbejder til dagligt som mekaniker og bor iVojens.

Kasper Pedersen
Tlf. 2288 9340

Suppleant
Grete Elise Melcher
Mikkel Sievers Henning
Præsentation

Jeg er 21 år, og har siden 2015 været bestyrelsessuppleant. Derudover er jeg holdleder for Herre Senior.

Jeg har selv spillet håndbold i en del år, men er stoppet efter en ulykke.

Kontaktperson forbund og hal
Teddy Løv Andersen
THV formand

THV bestyrelse